banner2
banner34

DAÜ Eğitim Fakültesi, Müzik Öğretmenliği Lisans Programı için “Burs Sıralaması Yetenek Sınavı” gerçekleştirilecek

DAÜ Eğitim Fakültesi, Müzik Öğretmenliği Lisans Programı için “Burs Sıralaması Yetenek Sınavı” gerçekleştirilecek
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından Müzik Öğretmenliği Lisans Programı için 2023 – 2024 Akademik Yılı Güz Dönemi’ne yönelik “Burs Sıralaması Yetenek Sınavı” gerçekleştirilecek.

DAÜ Müzik Öğretmenliği Lisans Programı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) uyruklu (çift uyruklular dahil), KKTC’de veya KKTC dışında örgün eğitim veren lise veya dengi bir okul mezunu veya mezun adayı öğrenciler ile lise öğrenimini KKTC’de örgün eğitim veren bir eğitim kurumunda tamamlayarak mezun olan veya olacak olan Türkiye Cumhuriyeti uyruklu öğrenciler için Burs Sıralaması Yetenek Sınavı yapacak.

Söz konusu Burs Sıralaması Yetenek Sınavı, 19-20-21 Haziran 2023 tarihlerinde yüz yüze olarak DAÜ Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Yetenek sınavında adaylardan tek, iki, üç ve dört ses duyma, ezgi ve ritim tekrarı, İstiklal Marşı ve kendi seçecekleri bir şarkıyı söyleme, çaldığı bir çalgı ile istediği parçaları seslendirmeleri istenecek.

Burs Verilecek

Yapılacak olan sınav sonuçlarına göre 1 öğrenciye %100, 2 öğrenciye %75 ile 2 öğrenciye %50 burs verilecek. Burslar yetenek sınavındaki performansa göre belirlenecek.

banner37
Burs Sıralaması Yetenek Sınavı’na başvurmak isteyen öğrenci adayları 0392 630 1982 veya 0392 630 1420 numaralı telefonlardan arayabilir ya da //cemil.tugcan@emu.edu.tre mail adresine e-posta gönderilebilir. Başvuruda bulunacak olan öğrencilere randevu yeri, sınav tarihi ve formatı telefon ve/veya e-posta aracılığı ile bildirilecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1