banner2
banner34

DAÜ ile kitap buluşmaları “Anlamlı Tesadüfler” ve “Hayatımın Hikayesi” kitap söyleşisi ve imza günü ile devam ediyor

DAÜ ile kitap buluşmaları “Anlamlı Tesadüfler” ve “Hayatımın Hikayesi” kitap söyleşisi ve imza günü ile devam ediyor
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yayınevi ile Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü iş birliğinde okuma kültürünü artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla “DAÜ ile Kitap Buluşmaları 2023” adı altında başlatılan ve “Bilgi Yolunda Kitap” sloganıyla yıl boyu sürecek olan etkinlikler dizisine bir yenisi daha ekleniyor.

5 Mayıs 2023 Cuma günü, saat 18:00’de EMAA Başkent Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte DAÜ Yayınevi eseri olarak yayımlanan, Ayhan Menteş’in sanatını ve hayatını kapsayan Dr. Esra Plümer Bardak’ın yazarlığını yaptığı “Anlamlı Tesadüfler” ve editörlüğünü üstlendiği “Hayatımın Hikayesi” adlı kitaplarla ilgili bilgiler paylaşılacak. Hayatımın Hikayesi kitabı arşivleme çalışmaları sırasında ortaya çıkan ve sanatçının İngilizce olarak yazdığı hayatıyla ilgili notlardan oluşuyor. Gecede projenin koordinatörlüğünü üstlenen DAÜ Sanat Koordinatörü Zehra Şonya ise süreçte yaşananlar ve elde edilen sonuçlar hakkında bilgiler paylaşacak.

banner37
EMAA ve DAÜ Kıbrıs Araştırmaları Merkezi ortaklığında her sene Dünya Sanat Günü dolayısı ile yapılan sergiler bağlamında EMAA Başkent Sanat Merkezi’nde süren ve kitapla aynı ismi taşıyan sergi de söyleşi sırasında izlemeye açık olacak.

Sohbet ortamında kitap içeriklerinin ve süreçte yaşanan tecrübelerin paylaşılacağı etkinliğe kitap ve sanatseverlerin katılmaları bekleniyor. Etkinlikte EMAA ve DAÜ Yayınevi ortak yayını olan kitaplar da satışa sunulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1