banner2
banner34

Görsel Tasarım Uzmanı Hayati Evren DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde seminer verdi

Görsel Tasarım Uzmanı Hayati Evren DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde seminer verdi
banner45
banner46

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü (MİKA) tarafından fakülte ve yüksekokullarla iş birliği içerisinde her yıl organize edilen Uluslararası Kariyer Günleri’nin 11’incisi, DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde düzenlenen etkinlik ile devam etti. DAÜ İletişim Fakültesi Mor Salon’da gerçekleşen etkinlikte, Görsel Tasarım Uzmanı Hayati Evren, DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerine “Reklamcılıkta Yapay Zeka Tasarımının Gelecekteki Yeri” başlıklı seminer verdi.

Evren; mizah ile harmanlamış olduğu görsel tasarım işlerini öğrencilere aktarması ile eğlenceli bir seminer gerçekleştirdi. Bunun yanında yapmış olduğu yapay zeka çalışmalarını ve tasarımcılıkla alakalı bilgi ve birikimlerini dinleyicilere aktaran Evren, seminer sonunda öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak geleceğin tasarımcılarına tecrübelerini aktardı.

banner37
DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Anıl Kemal Kaya, Hayati Evren’e keyifli etkinlik için teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2023, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1