banner2
banner34

Kaner Kurumsal Akademi’nin ilk semineri gerçekleşti

Kaner Kurumsal Akademi’nin ilk semineri gerçekleşti
banner45
banner46

Kaner Şirketler Grubu misyon ve vizyonuna paralel olarak, her seviyede çalışanın potansiyelini gerçekleştirebilmesi hedefi ve iş için gerekli olan temel eğitimleri sağlamanın yanı sıra, sürekli öğrenen kurum bilinciyle becerilere, kişisel ve sosyal gelişime olumlu etki edecek eğitimleri sunma misyonuyla hayata geçen Kaner Kurumsal Akademi, kişisel gelişime yönelik ilk seminerini 27 Nisan Çarşamba Günü gerçekleştirdi.

Lefkoşa’da Kaner Grup çalışanları ve eşlerinin katılımıyla düzenlenen “Çocuk ve Gençlerin Ruh Sağlığı: Ebeveynler Neler Yapabilir” adlı seminere Sağlık Psikoloğu-Psikoterapist Aslı Niyazi ve Klinik & Gelişim Psikoloğu-Psikoterapist Ziliha Uluboy konuk konuşmacı olarak katıldı.

banner37
Çocuk ve gençlerde sık görülen depresyon, kaygı bozukluğu gibi ruhsal bozukluklarla ilgili bilgilendirilme yapılarak, dikkat edilmesi gereken belirtilerin vurgulandığı seminerde ayrıca, ailelere ebeveynlik serüveninde rehberlik edecek önemli bilgiler de paylaşıldı. Seminer soru -cevap bölümü ile sona erdi.

Kaner Kurumsal Akademi, mesleki, yönetsel ve diğer becerileri geliştirip sürekli öğrenmeyi yaşam tarzına dönüştürerek, krizler karşısında da güçlü ve dayanıklı yapıyı oluşturan çalışanlar ve yöneticiler yetiştirme hedefiyle eğitim ve seminerlere devam edecektir.

     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1