banner2
banner34

Larnaka'da 12 saatlik rehine krizi! Polis 41 yaşındaki bir kişiyi vurarak öldürdü!

Rum Polisi karısı ile kavga edip kendi bebeğini 12 saat boyunca rehin alan ve öldürmekle tehdit eden 41 yaşındaki bir adamı vurarak öldürdü.

Larnaka'da 12 saatlik rehine krizi! Polis 41 yaşındaki bir kişiyi vurarak öldürdü!
banner45

Rum Polisi karısı ile kavga edip kendi bebeğini 12 saat boyunca rehin alan ve öldürmekle tehdit eden 41 yaşındaki Mısırlı bir adamı vurarak öldürdü.

Larnaka’da bu sabah meydana gelen olayda, 36 yaşındaki Macar karısı ile kavga eden adamın, ardından 16 aylık bebeğini alarak yaşadıkları apartmana kapandığı bildirildi.

banner37
Cyprus Mail’in haberine göre olaydan şikayetçi olan karısı ile birlikte apartman dairesine gelen polis ekiplerinin ısrarlı çabalarına rağmen kapıyı açmayan adam, üzerinde bıçaklar olan bir yelek giyerek polisleri ve karısını bebeği öldürmekle tehdit etti.

Ardından apartman dairesinin camından polislere Molotof kokteyli atmaya başlayan adam tam 12 saat süren rehine krizinin ardından evin kapısını kırıp içeri giren polisler tarafından vurularak öldürüldü.

Olayın ardından Larnaka Polisi adamın vurulmasını “bütün çareleri tükettik, bebeğin hayatı tehlike halindeydi” diye açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1