İstanbul Topkapı durağında Metrobüs yanıyor.

Metrobüs'ün Topkapı durağında nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı araç alevler içinde kaldı.
SEFERLER DURDU!
Yangın nedenyile Metrobüs seferleri yapılamıyor.
İstanbul Topkapı'da boş bir metrobüste yangın çıktı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yangının söndürülmesinin ardından durdurulan metrobüs seferleri çift yönlü olarak yeniden başladı.
E-5 Karayolundaki metrobüs yolunda, Zincirlikuyu yönüne seyreden metrobüs, Topkapı durağı yakınlarında yanmaya başladı.Boş olduğu bildirilen metrobüsün motor kısmındaki alevler, kısa sürede tüm aracı sardı.
Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangını söndürmek için çalışma başlattı.Yangının kontrol altına alınmasının ardından, metrobüsün garaja çekilmesi için olay yerine vinç sevk edildi.

MOTOR ARIZASINDAN BİR ANDA...
İETT yetkililerinden alınan bilgiye göre, metrobüsün arızalı olduğu ve Edirnekapı'daki bakım garajına giderken yangın çıktığı bildirildi.

PATLAMA SESLERİ DUYULDU
Metrobüsteki yangın dolayısıyla, Topkapı durağında güvenlik şeridi oluşturuldu. Buradaki vatandaşlar da metrobüsteki yangının söndürülmesini bekledi.

SEFERLER YENİDEN BAŞLADI
Bu arada yanan metrobüsten yoğun dumanlar yükselirken zaman zaman da patlama sesleri duyuldu.Öte yandan yangının söndürülmesinin ardından metrobüs seferleri çift yönlü olarak yeniden başladı.
kaynak: sabah




