banner2
banner34

Trafiğer bir can daha!

Lefkoşa-Girne anayolu Ciklos'ta bu akşam feci bir çarpışma meydana geldi. Olayda bir kişi hayatını kaybederken ikisi çocuk üç kişi yaralandı.

Trafiğer bir can daha!
banner45

Lefkoşa-Girne anayolu Ciklos'ta bu akşam feci bir çarpışma meydana geldi. Olayda bir kişi hayatını kaybederken ikisi çocuk üç kişi yaralandı. Çarpışmada ölen kişinin Tatiana PAK olduğu öğrenildi.

banner37
Polis Basın Subaylığı'nın paylaşımı

Saat 19.00 sıralarında, Lefkoşa - Girne Anayolunun Ciklos Mevkii yakınlarında, Eilin UMURZAKOVA (K-22), yönetimindeki NH 383 plakalı araç ile Girne istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak bariyerlere çarpıp takla atmıştır. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Tatiana PAK (K-65), Emirkan ÖZKAN (E-10) ve Alpaslan ÖZKAN (E-5) Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde kaldırılmışlardır. Kazada ağır yaralanan Tatiana PAK yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, diğer yaralıların tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1