Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği, sendikaların demokratik hak ve özgürlükler temelinde başlattığı eyleme tam destek verdiklerini açıkladı.

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Başkanı Mehmet Nizam yaptığı yazılı açıklamada, “Laiklik ilkesi doğrultusunda, toplumun tüm kesimlerinin katılımıyla sürdürülen bu haklı mücadelede, biz de 70 sivil toplum örgütüyle birlikte yer alıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

CTP Kadın Örgütü’nden tepki: Artık yeter! Seks köleliği bir insanlık suçudur CTP Kadın Örgütü’nden tepki: Artık yeter! Seks köleliği bir insanlık suçudur

“Üreticinin sesi olarak, toplumun çağdaş, demokratik ve laik yapısına sahip çıkmak görevimizdir.” diyen Nizam, Kıbrıs Türk halkının demokratik kazanımlarına sahip çıkmak ve gelecek nesillere güçlü bir toplumsal yapı bırakmak adına mücadelelerini sürdüreceklerini duyurdu.

Editör: Melihat Haksız