banner2
banner34

14 aydır yalanlamaktan usandık

14 aydır yalanlamaktan usandık
banner45
banner46

banner37
 

Halkın Partisi Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile “görevimizin başındayız” mesajı verdi. Son günlerde hükümetin dağılması ile ilgili çıkan söylentilere ilişkin açıklama yapan Özersay, “Rahatsızlıklarımızı şeffaf şekilde belirttik” dedi.

Son 14 aydır görevlerinin başında olduklarının altını çizen Özersay,  “Telkinlere, tavsiyelere göre hareket eden bir siyasi parti olmuş olsaydık bu hükümete daha en baştan girmezdik zaten” dedi.

Pek çok talihsizliğe ve ciddi mali sorunların varlığına rağmen sözlerinde duruklarına vurgu yapan Özersay, hükümet bağlamında rahatsızlıklarını en baştan itibaren şeffaf şekilde kamuoyu ile paylaştıklarını, gizlemediklerini, diğer hükümet ortaklarına da söylediklerini belirtti. Halkın Partisi’nin gizli saklı, alengirli işlerle işi olmadığına dikkat çeken Özersay, “Namık Kemal Kıbrıs’ta dedikodu konusunda yine haklı çıkıyor ama başta da dediğim gibi hükümet görevinin başındadır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2019, 05:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1