banner2
banner34

2 gün üst üste gitti, PCR testi yapamadı

2 gün üst  üste gitti,  PCR testi  yapamadı
banner45

Mağusa’da yapılan PCR testlerde plansızlıktan kaos meydana geliyor. Test yapmak için giden vatandaşlar, gel gitli kararlar kaşısında mağdur duruma getirildi. Normal vatandaşlara da test yapılacağı söylenp sıraya giren vatandaşlar, sıra kendilerine yanaştığında sadece öğrenci ve çalışanlara test yapılacağı haberi karşısında eve gönderildi.

banner37
Mağusa sakinlerinden Altan Asafoğuları, sosyal medya hesabından 2 gün PCR testi yapmak için verdiği mücadele ve yaşadıklarını şöyle aktardı:

“DÜN VE BUGÜN GAZIMAĞUSA ARENAYA PCR TESTI YAPTIRMAK İÇİN GİTTİK LAKİN HER İKİ SEFERDE DE HÜSRAN ILE AYRILDIK.İLK GÜN TÜPLER BITMİŞ DENİLDİ. BİZ ORDA ÇALİŞANLARA YARIN TEST YAPILACAKMI DİYE SORDUĞUMUZDA OLUMLU CEVAP ALDIK. BUGÜN TEKRAR GITTİK 1 SAATTEN FAZLA BEKLEDİKTEN SONRA YAPILAN DUYURU ILE SADECE OĞRENCI VE ÇALİŞANLARA TEST YAPILACAKMIŞ. BİZ VE BİZİM GİBİ DİĞER İNSANLAR DA EVE DÖNMEK ZORUNDA KALDIK. GAZİMAĞUSA BELEDİYESİNİN ORGANİZASYONU ANCAK BUKADAR OLUR. ZATEN HANGİ İŞİ DOĞRU DÜRÜST YAPIYOR ???.”

Kıbrıs Net Haber’in ulaştığı Altan Asafoğulları, üçüncü günde pes edip test yapmak için gitmediğini açıkladı ve belediyeyi daha sistemli bir uygulama yaparak vatandaşı mağdur etmemeye çağırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1