banner2
banner34

3 Bölgede Uyuşturucu operasyonu 8 tutuklu

3 Bölgede Uyuşturucu operasyonu 8 tutuklu
banner45

Lefkoşa, Boğazköy ve Güzelyurt’ta dün uyuşturucu tasarrufundan toplam 8 kişi tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, Lefkoşa’da, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı CÖŞ Ekipleri tarafından saat 13.30 sıralarında R.İ.M.A.(E-23), Y.A.A.(E-23), S.S.(E-26) ve O.A.(E-25)’nın kalmakta oldukları ikametgahta yapılan aramada, tasarruflarında toplam 42 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi ile pipo tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklandı.

banner37
Boğazköy’de, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından saat 18.00 sıralarında gerçekleştirilen operasyon kapsamında, D.K.(E-33)’nin üzerinde ve kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramalarda, tasarrufunda toplam 461 gram ağırlığında hintkeneviri türü ile yaklaşık 40 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı.

Güzelyurt’ta, Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı Ekipler tarafından İ.G.(E-21)’nin üzerinde ve kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramalarda, tasarrufunda yaklaşık 54 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen T.K.(E-21) ve H.Ö.(E-21) tutuklandı.

Soruşturmalar sürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1