banner2
banner34

4 farklı bölgede hırsızlık olayları

4 farklı bölgede hırsızlık olayları
banner45

Demirhan’da dün bir süpermarkete müşteri olarak giden M.G.M.M.’nin (E-21)’nin 900.45 TL değerindeki pilli diş fırçalama cihazını alıp, kasada ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklandı.

banner37
Öte yandan 1-6 Kasım tarihleri arasında Lefkoşa’da Surlariçinde faaliyet gösteren bir konfeksiyon mağazasında çalışan D.H.(E-22) ve K.T.’nin (E-24) iş yerinde sattıkları giyim ürünleri karşılığında müşterilerden tahsil ettikleri toplam 855 Euro nakit parayı, iş yeri kasasına koymayıp tasarruflarına geçirmek suretiyle çaldıkları tespit edilerek, tutuklandılar.

Karaoğlanoğlu’nda dün R.C.K.’nin (E-18) bir şahsın yere düşürüp kaybettiği cep telefonunu bulup alarak çaldığı tespit edildi. R.C.K. tutuklandı.

Gazimağusa’da ise 8 Kasım’da Kaliland bölgesinde faaliyet gösteren bir oto yıkama yeri içerisinden, U.D.’nin (E-33) araç yıkama ve vakum cihazlarını çaldıktan sonra, cihazların kendisinin olduğunu beyan edip, Gazimağusa’da başka bir şahsa satmak suretiyle sahtekarlıkla 6 bin TL parayı temin ettiği tespit edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1