banner2
banner34

4 genç uyuşturucu ile yakalandı

Mağusa’da Narkotik operasyonunda tasarruflarında 18 gram sentetik cannabinoid ve 1 adet extacy türü uyuşturucu madde bulunan 4 genç tutuklandı.

4 genç uyuşturucu ile yakalandı
banner45

banner37
 

Mağusa’da önceki gün alınan bir ihbar üzerine düzenlenen operasyonda tasarruflarında 18 gram senteticcannabinoid ile 1 adet extacy türü uyuşturucu madde bulunan 22 yaşındaki Gökhan Doğan, 21 yaşındaki Fehim Özuğurlu, 19 yaşındaki Alev Çıngı ve 19 yaşındaki Özge Özlütıraş tutuklandı. Zanlılar dün “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlaması ile Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı. Polisin başlattığı soruşturmanın devam etmesi nedeni ile mahkeme tüm zanlıların 3’er gün tutuklu kalmasına karar verdi.

EVDEN 18 GRAM SENTETİK CANNABİNOİD İLE 1 ADET EXTACY ÇIKTI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hüseyin Özdesoy mahkemede verdiği ifadesinde, Narkotik ekiplerinin aldığı bilgide zanlı Gökhan Doğan’ın tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun ve zanlının İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bir apartmanın 9 numaralı dairesinde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Saat 20:45’de ikametgaha gidildiğini ve zanlı Gökhan Doğan ile Alev Çıngı’nın yatak odasında, zanlı Fehim Özuğurlu’nun ikametgahın yatak odasında, zanlı Özge Özlütıraş’ın ise tuvalette tespit edildiğini kaydetti. Mahkeme emri ile ikametgahta yapılan aramada zanlı Doğan ve Çıngı’nın bulunduğu odada beyaz kağıt içinde muhafaza edilen 15 gram sentetik cannabinoid, dolapta 2 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde, zanlı Fehim Özuğurlu’nun pantolonun cebinde 1 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını açıklayan Özdesoy, zanlı Özge Özlütıraş’a ait cüzdan içerisinde ise 1 adet mor renk extacy türü uyuşturucu madde içeren hapın bulunarak emare alındığını açıkladı. Soruşturmanın yeni başladığını ifade eden Özdesoy, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 GÜN TUTUKLU KALACAKLAR

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökan Asafoğulları, polisin yürüttüğü soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlıların 3’er gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 05:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1