banner2
banner34

7.Turizm ve Otelcilik Pazarlama ve Yönetim Konferansı KKTC’de yapılıyor...

7. Turizm ve Otelcilik Pazarlama ve Yönetim Konferansı (Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management-AHTMM) bu yıl Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi’nin ev sahipliğinde, Washington State Üniversitesi işbirliğinde ülkemizde yapılıyor.

7.Turizm ve Otelcilik Pazarlama ve Yönetim Konferansı KKTC’de yapılıyor...
banner45

Konferans, yapılan açılış töreni ile başladı.

Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yer alan açılış töreninde ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından da İstiklal Marşı okundu.

Ardından açılış konuşmaları yapıldı. Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç, turizm ve konaklama işletmeciliği alanındaki akademik çevrelerce en bilinen uluslararası konferanslar içerisinde yer alan Turizm ve Otelcilik Pazarlama ve Yönetim Konferansı konferansı kapsamında; turizm potansiyelinin bilimsel veriler ve profesyonellerin uygulama sonuçları ışığında tartışılması, uygulanabilir öneriler geliştirilerek potansiyel farkındalığın artırılması ve harekete geçirilmesi, sorunların turizm akademisyenleri, ilgili kamu bürokratları ve sektör temsilcileri gözüyle irdelenmesi ve çözüm önerileri geliştirilmesi hedeflendiğini ifade etti.

banner37
Washington State Üniversitesi’nden Prof. Dr. Doğan Gürsoy da , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin izolasyonlara rağmen turizm alanında başarılı olduğuna işaret etti.

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Fethi Özboğaç da, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla yüksek turizm potansiyeli olduğuna işaret etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de, açılış töreninde yaptığı konuşmada konferansın yararlı geçmesini temenni etti.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam da, üniversitenin 106 farklı ülkeden öğrencisi olduğunu belirterek, üniversite olarak ülke tanıtımına ve turizme yapılan katkıya vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından plaket taktimi ve müzik dinletisinin sonrasına açılış töreni sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1