banner2
banner34

ABD'nin Tennessee eyaletinde silahlı saldırı: 3 ölü, 14 yaralı

ABD'nin Tennessee eyaletinde silahlı saldırı: 3 ölü, 14 yaralı
banner45

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir eğlence mekanının önünde silahlı saldırı düzenlendi. 3 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

ABD’de silahlı saldırılara bir yenisi daha eklendi. Tennessee eyaletinde Chattanooga kentinde bulunan bir eğlence mekanının önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yetkililer, 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 14 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

banner37
Chattanooga Polis Şefi Celeste Murphy, 2 kişinin vurularak, 1 kişinin ise kaçan bir arabanın çarpması sonucunda hayatını kaybettiğini açıkladı.

 "Saldırının neden gerçekleştirildiğini henüz bilmiyoruz"

Murphy, "Saldırının neden gerçekleştirildiğini henüz bilmiyoruz. Ancak olayın kimler tarafından niçin gerçekleştirildiğini belirlemeye çalışıyoruz. Hayatını kaybedenlerin ailelerine de taziyelerimizi iletiyoruz" sözlerini kullandı.

ABD'nin Philadelphia şehrinde silahlı saldırı: 3 ölü

ABD'nin Pensilvanya Eyaleti'ne bağlı Philadelphia şehrinde de dün gece saatlerinde bir caddede silahlı saldırı düzenlenmiş, polis 2’si erkek 1’i kadın olmak üzere 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 11 kişinin ise yaralandığını açıklamıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1