banner2
banner34

Ahbap’a yüklenen Bahçeli'ye Haluk Levent’ten jet hızıyla cevap

Ahbap’a yüklenen Bahçeli'ye Haluk Levent’ten jet hızıyla cevap
banner45

Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili partisinin grup toplantısında konuşma yapan Devlet Bahçeli, AHBAP ve Babala TV'yi hedef aldı. Bahçeli, "Devletin yapamadığı ne vardır da ahbap'çılar, babala'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır" ifadelerini kullandı.

“BEN HERGÜN DEVLETİN KURUMLARI İLE ÇALIŞIYORUM”

banner37
MHP lideri Bahçeli'nin konuşmasının hemen ardından AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Levent, paylaşımında kendisini ziyaret eden Hatay MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'nın sözlerini yayınladı. Ünlü sanatçı "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası iş birliği olmadan başarı olmaz" dedi.

MHP’Lİ VEKİLİN AHPAP İLE İLGİLİ SÖZLERİ

Videoda vekil Lütfi Kaşıkçı'nın "Bu çadır kenti de AHBAP organizasyonu yapıyor. Bu saçma ve gereksiz tartışmayı lütfen bırakalım. AFAD da bizim, AHBAP da... Haluk Bey'e ve organizasyona çok teşekkür ediyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1