banner2
banner34

Ailesi ve sevenleri Cuma'ya ağladılar

Gönyeli’de önceki gün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 27 yaşındaki Cuma Mağusalı dün ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı

Ailesi ve sevenleri Cuma'ya ağladılar
banner45

Devrim DEMİR

Gönyeli’de meydana gelen trafik kazasında hayata tutunamayan Cuma Mağusalı dün Lefkoşa’da ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce seveninin gözyaşları ve yağan yağmur arasında uğurlanan Cuma Mağusalı henüz 27 yaşındaydı. Bir yıl önce Şerife Mağusa’lı ile dünya evine giren Cuma Mağusa’lı çevresi tarafından oldukça sevilen bir kişiydi.



Lefkoşa İsmail Safa Camiinde dün kılınan öğle namazının ardından arkadaşlarının omuzlarında gömüleceği yere kadar taşınan Cuma Mağusalının zamansız gidişi herkesi yasa boğdu.

Yüzlerce seveni camiye sığmadı



banner37
Çevresi tarafından çok sevilen Cuma Mağusalı’nın cenaze törenine yüzlerce seveni katıldı. Camiye sığmayan kalabalık yağmur altında arkadaşları için dua ederek gözyaşı döktü. Mağusalı’nın annesi ve eşi Şerife’nin feryat ve ağıtları cenazeye katılan herkesi ağlattı.



Mağusa’lı ailesi sevenlerinin desteği ile cenaze boyunca güçlükle ayakta durdu.

 

Gönyeli’de yaşanan üzücü kazanın ardından yaşamını kaybeden Cuma Mağusa’lı dün Lefkoşa’da kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

45 dakika yaşamıştı



Kaza önceki gün öğle saatlerinde Gönyeli Yenikent bölgesinde meydana geldi. Cuma Mağusalı MD 014 plakalı motosiklet ile Gönyeli’de Belediye Bulvarın’da giderken, Defne Sokak’tan bulvara çıkan Oya Göz’ün kullanımındaki HC 735 plakalı arabaya çarptı. Ağır yaralanan Mağusa’lı ameliyata alınmasına rağmen 45 dakika yaşamıştı.

 

Hayatının baharında evlatlarını kaybeden Mağusa’lı ailesi oğullarının cenazesi bounca güçlükle ayakta durdu

kaynak: HAVADİS

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1