banner2
banner34

Ak Hataylılar’dan Tatar’a destek

Ak Hataylılar’dan Tatar’a destek
banner45

KKTC Ak Hataylılar Kardeşlik Dayanışma ve Kültür Derneği, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Mağusa’daki bir etkinlikte çektiği fotoğrafın manipüle edilerek paylaşılmasına tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın her zaman halkın içinde olması ve doğal olarak halkıyla bütünleşmesine destek verdiklerini kaydeden KKTC Ak Hataylılar Kardeşlik Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet İpek, Tatar’ın fotoğrafı ile ilgili yapılan eleştirilerin onu yücelttiğini ifade etti.

banner37
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın organizasyona ilişkin fotoğrafına müdahale ederek paylaşan zihniyetin maksadı nedir diye soran İpek, Yörük Türkmen Kültür Derneği yetkilileri tarafından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın omuzuna Anadolu Yörük kültürüne ait poşu asılmış, Yörük çadırında Anadolu kültürünün bir parçası olan Bazlama/Sıkma pişiren bayanlara eşlik etmiş ve bu durum fotoğraf karesine yansımıştır. Kıbrıs Türk Halkının sevgi, saygı ve takdirine nail olmuş Cumhurbaşkanı'na ve Anadolu Kültürüne karşı her türlü diplomatik nezaketten uzak bir üslupla sözüm ona kamuoyunda Cumhurbaşkanına karşı olumsuz bir algı yaratmaya yönelik bir durumla karşı karşıyayız” dedi.
Yapılanları kara propaganda olarak değerlendiren İpek, Cumhurbaşkanı Tatar’ın yanında olduklarını kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1