banner2
banner34

Akacan: Kamuoyundan özür dilerim

Akacan: Kamuoyundan özür dilerim
banner45
banner46

Girne’de meydana gelen ciddi darp ve vahim zarar olayı ile ilgili olarak tutuklanan Bulut Akacan ve korumalarının yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme Bulut Akacan’ın tutuksuz yargılanmasına, korumaları Vasıf Kurbanov ve Orçun Özorçun’un ise 20 günü geçmemek kaydıyla cezaevine gönderilmesine karar verdi. Duruşma sonrası serbest bırakılan Bulut Akacan açıklama yaptı. Akacan, yaşanan olaylardan ötürü üzüntü duyduğunu dile getirdi. Tutuklu olduğu süre zarfınca Zeki Asımoğlu'nun iyileşmesi için dua ettiğini anlatan Bulut Akacan,  Asımoğlu'nun iyi olduğunu öğrendiğini ve buna çok mutlu olduğunu söyledi. Asımoğlu'nun olay yerinde rast gele durduğundan söz eden Akacan, “yanlışlıkla başına bir şey geldi” dedi.

 

 

“Kamuoyundan özür dilerim”

banner37
Kamuoyundan belli bir yer etmiş bir insan olduğunun altını çizen Bulut Akacan böyle bir ortamda bulunduğu için kamuoyundan özür diledi. Kavganın yaşandığı ortamda da bulunmaması gerektiğini yineleyen Akacan, arkadaşlarının çok zor şartlarda 20 gün ceza evinde kalacağını anlattı. Adaletin her ne karar verirse versin uymaları gerektiğini kaydeden Bulut Akacan “Adaletin kararına saygılıyım” dedi.

 

  

“Zor bir süreç geçirdim”

 

Tutukluluk süresi boyunca zor bir süreç geçirdiğini anlatan Akacan bu sürece isyan ettiğini kaydetti. Akacan haksız yere yargılandığından ve yargının kararını vermeden sosyal medya ve gazetelerin sonuç vermesinin kendisini çok üzdüğünü söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2019, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1