banner2
banner34

Akpınar'dan hem öz eleştiri, hem de uyarı geldi

Akpınar'dan hem öz eleştiri, hem de uyarı geldi
banner45
banner46

DP Milletvekili Serhat Akpınar sosyal medya hesabından yeni hükmete dair paylaşımlarda bulundu. Akpınar'dan hem öz eleştiri yaptı,  hemde uyarılarda  bulundu.

banner37
Serhat Akpınar: Demokrat Parti Meclisi bugün toplanarak, Başkanımız Sn . Fikri Ataoğlu ve Heyetine yeni hükümetin kurulmasında müzakere ve koalisyon ortağı olunması yetkisini oyluyor olacak . Ümit ediyorum ki yeni hükümet oluşumunda ortak akılla ve Süratle Halkımızın geleceği için adımlar atılır ! Üzülerek söylüyorum ! seçilmiş olmak yeterli olmuyor . Hükümet etmesi için yetki verdiğiniz Siyasi İradenin de olası her türlü yanlış adımları ve hataları Sizin derinize bir çentik gibi kazınıyor . Halkımızın bir Vekili olarak Sizlere Söz veriyorum ! Muhalefetin dediği gibi ! Sorumlu Sizsiniz !! Olası oluşacak Siyasi İradeye ! O iradeyi oluşturma yetkisi ve veya desteğini veriyor isem Sesim Halkımızın Sesi olacak . Atılan tüm adımların takipçisi olacağım . 2 Hafta öncesine kadar Hükümetin tüm birimlerinde yapılan ve alınan kararlarında veya alınması planlanan yasal süreçler hazırlığında sadece dıştan izleyen olarak , izlemesi istenen kişi/ler olarak görüldük . Artık Böyle olmayacak ! Atılan , atılması gereken tüm adımlardan ve kararlardan bilgimiz olacak ! Doğru olmadığını düşündüğümüz , tartışılacak gerekirse hayat bulmayacak ! Koalisyon ortağı olmak bunu gerektirir . Halkımıza ve Geleceğimize karşı olan sorumluluk paylaşımında hele hele böylesi zor bir dönemde ortak akılla hareket etmemiz şart ! KKTC kendi içinde ve Dış Dünya ile de ilişkilendirilebileceği çok ciddi güzel fırsatları barındırıyor . Tüm bunları hayata geçirebilir olmamız şart . Ekonomik olarak içerisinde bulunduğumuz bu zor süreçten çıkmak aylar isteyecek ancak her şeyin eş zamanlı olması şart . Zaman “beklenenlerin” sıra ile değil Beklenenlere karşı eş zamanlı hareket etmemizi gerektiriyor . Meclisimizde de bu yönde adımlar dizinine hazır , yön verecek , sorumluluk alacak ve toplumumuzu mutlak refah düzeyine çıkartacak Milletvekillerimiz var ve görev almaya hazırlar . Siyaseti meslek olarak seçmiş sadece siyaset yapmayı bilen Milletvekillerimizle artık yol almamız mümkün değil . Değerli Milletvekili arkadaşlarıma ayrıca sesleniyorum ! Yıllardır kaç dönem Bakanlıklar yaptınız ! Başarılarınız kurulan hükümet sayıları ile ortada ! gelin diğer arkadaşlarınıza destek ve fırsat verin ! Yapamadıklarınızı Yapma şansı verin ! Başarılı olunsaydı bugünler yaşanırmıydı ! bu cümleler yazılırmıydı ve eleştiriler yapılırmıydı ?

Gücün Gücü olmayı Biz olmayı öğrenmeniz gerekli ! Özetle olası bir Koalisyon Hükümetinde görev alınacak ve Siyasi İrade oluşumunda , Hükümet kurulumunda yer alacak isek ! Biz ve Bir olarak hareket ederek Halkımızın , Geleceğimiz olan Çocuklarımızın Geleceği için Sorumluluk Paylaşımı yaparak 24 saat 365 gün çalışmamız lzm . Hazırsanız Hazırız ! Aksi Halkımız Kendi Geleceğine Kendisinin Yön vereceği yeni adımlar atacak . Dün 23 Nisan ve Çocuklarımızla geçen bir gündü ! Yüzlerindeki ve kalplerindeki var olan o mutluluğu ! Gelecek Umutlarını ! Dünya gençliği ve insanlığı ile bir olma yaşam hakkını karartmaya hakkımız yok !! diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1