banner2
banner34

Alev topuna dönen araç kül oldu

Seyir halindeki otomobil, elektrik aksamının kısa devre yapması sonucu dakikalar içinde yandı.

Alev topuna dönen araç kül oldu
banner45

Haspolat Çemberi ile Hamitköy trafik ışıkları arasında seyreden bir otomobil, bir anda alev topuna döndü. Aracını yolun kenarına çeken sürücü, ciddi yara almaktan son anda kurtuldu.

Dün akşamüzeri yaşanan yangında, araç kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle, Haspolat Çemberi ile Hamitköy trafik ışıkları arasındaki güzergahta trafik sıkıştı. Trafiği engelleyici herhangi bir durumun olmadığı karşı güzergahta da uzun kuyruklar oluştu.

Yoldan geçen kimi sürücü fotoğraf çekmeye çalıştı, kimi sürücü ise meraklı bakışlar altında yangına izlemeye çalışınca karşı şeritteki trafik de alt üst oldu. Vakaya giden bir ambulans, meraklı sürücülerden nasibini aldı ve trafikten güçlükle çıkabildi.

banner37
Kısa devre kül etti

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre yangın, saat 16.45’te çıktı. Mediha Kabidan yönetimindeki BB 800 plakalı otomobil, seyir halindeyken elektrik aksamının kısa devre yapması sonucu sol yan kısmından bir anda alev aldı.

Yangını gören sürücü, vakit kaybetmeden aracını yolun kenarına çekti ve araçtan indi.

İhbar üzerine harekete geçen Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekipleri, olay yerine giderek yangını kontrol altına aldı. Kısa sürede alev topuna dönene otomobil, demir yığınına döndü.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 07:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1