banner2
banner34

Asgari Ücrete İlk Tepki

Asgari ücrete ilk tepki KTAMS'tan geldi, KTAMS hükümeti eleştirerek "UBP-DP Koalisyon Hükümeti nasıl bir zihniyetin ürünü olduğunu, ortaya koyduğu icraatlarla her geçen gün açıkça göstermektedir." dedi.

Asgari Ücrete İlk Tepki
banner45
banner46

 

İşte o açıklama:

1 Eylül 2015 tarihinde 1,730 TL olarak yürürlüğe giren asgari ücrete UBP-DP Hükümeti on aylık dönemde meydana gelen 6.88 oranındaki hayat pahalılığı artışını bile yansıtmayarak 104 TL artışla çalışanlara 1,834 TL'lik sefalet ücretini reva görmüştür. 

banner37
UBP-DP Hükümeti çalışanlara sefalet ücretini reva görürken kamu kaynaklarını kendileri ve yandaşları için hoyratça kullanmaya devam etmektedirler. Sn. Başbakan'ın kalabalık bir heyetle yapmış olduğu özel ziyaret bunun en bariz örneğidir. Ayni şekilde karı-kocaya müşavirlik yaratacak atamalar yapacak kadar ileri giderek adeta toplumla dalga geçilmektedir. 

Bir yandan devlet kurumlarını özelleştirme yolu ile birilerine peşkeş çekmek için yasal zemin hazırlanırken diğer yandan kamu kaynaklarını kendileri ve yakınları için partizanca harcanmaktadır. 

KTAMS olarak çalışanlara sefalet ücretini reva gören fakat kendileri ve yandaşları için kamu kaynaklarını hoyratça kullanan UBP-DP Hükümetini şiddetle kınarız.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1