banner2
banner34

Atalay: Bin aydan daha hayırlıdır

Atalay: Bin aydan daha hayırlıdır
banner45
banner46

Din İşleri Başkanı Talip Atalay, Kadir Gecesi’nin,  Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, tövbelerin karşılık bulduğu, içerisinde maddi-manevi pek çok rahmet, bereket ve mağfiretin olduğu müstesna bir gece olduğunu belirtti.

Atalay yayımladığı Kadir Gecesi mesajında, “Bu geceye ulaşan biz müminler ‘faziletine inanarak ve mükâfatını Allah'tan bekleyerek Kadir Gecesi’ni ibadetle geçiren kimsenin geçmiş günahları bağışlanır’ müjdesine kavuşmaya gayret etmeli, bu geceyi namaz kılarak, Kur'an okuyarak ve dua ederek değerlendirmeliyiz” dedi.

banner37
Atalay böylesi mübarek gün ve geceleri; darda kalanları,  yoksulları, yetim ve kimsesizleri sevindirerek değerlendirmek ve bütün insanlığa ve canlılara karşı merhametli olmak gerektiğini ifade etti.Atalay, halkın, soydaş ve dindaşların  Kadir Gecesi’ni kutladı.

Atalay ayrıca Kadir Gecesi tüm camilerde  programlar düzenleneceğini,  Hz. Ebubekir Camii’nde 21.00-21.30 arasında icra edilecek Kadir Gecesi programının  BRT 1 kanalından canlı  yayınlanacağını kaydetti.

Öte ayndan Hür İşçi Sendikaları Federasyonu Başkanı Ahmet Çaluda da mesaj yayımlayarak Kadir Gecesi’nin vatana, millete ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1