banner2
banner34

Ataoğlu: DP, kilit parti değil, bir kitle partisidir

Ataoğlu: DP, kilit parti değil, bir kitle partisidir
banner45
banner47

Demokrat Parti (DP), 94 kişilik bir grubun dün akşam DP Genel Başkanı,  Başbakan Yardımcısı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun da katıldığı yemekli bir etkinlikle partiye katıldığını açıkladı.

Ataoğlu, gecede yaptığı konuşmada, DP’nin katılımlarla her gün daha da büyüyerek, uzun yıllardır devam eden kilit parti konumundan artık kitle partisi haline geldiğini ifade etti.

“MANİFESTOMUZ HAYAL DEĞİL, GERÇEKLER TEMELİNDE HAZIRLANDI”

DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, ülkenin hayallerle değil, gerçeklerle yönetilmesi gerektiğini belirterek, “Geçtiğimiz hafta DP’nin 50 adayı iki günlük eğitim ve motivasyon kampında bir araya geldik. DP’nin hükümete geldiği takdirde, halka neyi vaat ettiğini içeren manifestomuzu da paylaşarak, üzerinde tartıştık. Manifesto hazırlanırken, ortaya konacak vaatlerin hayal değil, hayata geçebilecek ve toplumun her bir kesimine dokunacak gerçek vaatler olmasına dikkat ettik” dedi.

“İÇ KAVGASI OLMAYAN TEK PARTİ DP’DİR”

banner37
Fikri Ataoğlu, “1 yıl içerisinde görev aldığımız koalisyon hükümetlerinde, iç kavgası olmayan ve tek motivasyonu ülkenin içinde bulunduğu olağan dışı sağlık ve ekonomik koşulları iyileştirecek projeleri hayata geçirmek olan parti DP’ydi. Gerek küçük ortağımızın gerekse de büyük ortağımızın hükümete girdikleri ilk günden itibaren, tek motivasyonları kendi iç hesaplaşmaları ve kurultayları olmuştur. Varsın uğraşsınlar, bizim tek derdimiz, ülkemizdir, gençlerimizdir, geleceğimizdir” dedi.

Ataoğlu, hayata geçirilmesini bekleyen ve ülkenin gerek ekonomik gerekse de sosyal ve kültürel anlamda gelişimine büyük katkılar sağlayacak projelerin olduğunun altını çizerek, “23 Ocak’ta sandıktan çıkacak güçlü bir DP, yer alacağımız hükümetlerde, ortaya koyduğumuz projelerin hayat bulması demektir” ifadelerini kullandı.

“DP, BİRLİK BERABERLİK İÇERİSNDE, GÜÇLÜ BİR PARTİDİR”

DP Genel Başkanı Ataoğlu, “Ülke yönetimi için yola çıktığımız 49 pırıl pırıl adayımız ve aday olamayan yol arkadaşlarımız ve DP çatısı altında, heyecanı ve motivasyonu ülkesine hizmet etme gailesiyle dolu DP’lilerle, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir partiyiz” dedi. Ataoğlu, DP’ye katılan ve katılma sevdalısı tüm DP’lilerle daha güçlü bir DP, daha güçlü bir KKTC yaratılması için çalışacaklarını kaydetti.

Gecede kısa bir konuşma yapan DP Genel Başkan Yardımcısı ve Girne milletvekili adayı Redif Nurel, DP’ye katılımların süreceğini, bunun da nedeninin DP’nin halkın umudu haline gelen bir parti olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından, DP Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yeni DP’lilere parti rozetlerini taktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1