banner2
banner34

Ataoğlu: Geleceği, gençlerin umutla bakabileceği şekilde inşa edeceğiz

Ataoğlu: Geleceği, gençlerin umutla bakabileceği şekilde inşa edeceğiz
banner45
banner46

Ataoğlu, Sosyal Hizmetler Kurumu’na bağlı Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti...
Demokrat Parti Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yeni yıl öncesinde Sosyal Hizmetler Kurumu’na bağlı Çağlayan Çocuk Yuvasını ziyaret ederek, öğretmen ve çocukların yeni yıllarını kutladı. 
Ataoğlu’na ziyaretinde, Sosyal Hizmetler Kurumu Müdürü Hüseyin Akcan ve DP Milletvekili adayları eşlik etti. 

banner37
Ziyaretinde, Çağlayan Çocuk Yuvası yetkililerinden bilgiler alan Ataoğlu, çocuklarla sohbet ederek, yeni yıllarını kutladı. 
Pandemi koşullarına dikkat edilerek gerçekleştirilen ziyarette kısa bir konuşma yapan DP Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, konuşmasında, Yuvada görev alanlara,çocuklara göstermiş oldukları ilgi ve hassasiyetten dolayı teşekkür etti.
Ataoğlu, Parti politikalarının temelini gençlerin oluşturduğunu belirterek, “Geleceği, gençlerin umutla bakabilecekleri şekilde inşa etmek, gençlerimize karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz” dedi.
Yeni yılın, hayırlı ve uğurlu geçmesi temennilerini belirten Ataoğlu, “yeni sene ile birlikte umaraım Covid-19 pandemisini de atlatılarak, özgür ve rahat bir şekilde, gülüp oynayacağınız yıl olur” temennileri ile çocukların yeni yıllarını kutladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1