banner2
banner34

Ataoğlu: Sürece katkı koymaya kararlıyız

Ataoğlu: Sürece katkı koymaya kararlıyız
banner45
banner46

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Demokrat Parti olarak ellerini taşın altına koymaya ve koronavirüs ile ilgili sürece katkı koymaya kararlı olduklarını açıkladı.

Ataoğlu, koronavirüsün yayılmasını önleme tedbirleri arasında  bireylerin tutumlarının da önemli olduğunu vurgulayarak,  Londra ziyareti sonrası  uyarılara uyarak kendisini evde karantinaya aldığını kaydetti.

banner37
DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu yaptığı yazılı açıklamada, halka korunmak adına gereken tüm önlemlerin tam ve eksiksiz yapılması hususunda gerekli titizliği göstermeleri çağrısında bulunurken,  hükümet edenlere ise sağlık ve ekonomik boyutta  geniş kapsamlı önlemlerin mutabakat zemininde alınması  gerektiğini hatırlattı.

Koronavirüs olarak bilinen COVİT-19  vaka sayısının 5’e yükseldiğini hatırlatan ve  alınacak devlet ve kurumsal nitelikli tedbirlerin yanı sıra  virüsten korunma yolları arasında birey hassasiyetinin de öneminin çok büyük olduğunu dile getiren Ataoğlu, kişilerin devlet nezdinde alınan önlemler yanında, kendisini, ailesini ve sevdiklerini koruma yönünde yapabileceklerinin boyutunun da yadsınmaması gerektiğini kaydetti.

Ataoğlu, “Şahsım çerçevesinde vereceğim örnek de bu yaklaşımın bir sonucudur. 6 gün sürmesi planlanan Londra ziyaretimi, ülkemizin virüs nedeniyle içinde bulunduğu hassas durumu gözeterek erken dönüş yaptım ve yapılan uyarılar ile alınan önlemler kapsamında kendime karantina süreci uygulaması koydum.” ifadelerini  kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1