banner2
banner34

Atlas’ın durumu belli değil

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplantısında konuşan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan Atlas Global Hava yolu Şirketinin 21 Aralık 2019 tarihine kadar geçici olarak operasyonlara ara vermesi olayına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Atlas’ın durumu belli değil
banner45

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplantısında konuşan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan Atlas Global Hava yolu Şirketinin 21 Aralık 2019 tarihine kadar geçici olarak operasyonlara ara vermesi olayına ilişkin, tekrar uçuşlara başlayıp başlamayacağının bu süreç içerisinde belli olacağını kesin bir şey olmadığını aktardı.

Atakan, konu ile ilişkin Türkiye ile irtibat içerisinde olduklarını ve sivil havacılık dairesinde bir Kriz Masası oluşturulduğunu aktardı.

banner37
Oluşturulan masaya elinde bileti bulunan yolcuların başvurması gerektiğini, sonrasında da farklı prosedür olup olmayacağını paylaşılacağını aktardı.

Atakan, Atlas Global haricinde diğer hava yolu şirketleri ile de irtibat içerisinde olduklarını ve firmaların olumlu yaklaştığını, firmalardan birinin ise yakında 2 ek seferi hayata geçireceğini söyledi.

Atakan, Atlas Global’in taşıyıcılığını yaptığı tur gruplarının tazminatlarına yönelik adım atılacağını da aktardı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1