banner2
banner34

Başaran Düzgün’ün Türkiye’ye girişine izin verilmedi

Başaran Düzgün’ün Türkiye’ye girişine izin verilmedi
banner45

Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Başaran Düzgün’ün Türkiye’ye girişine izin verilmedi. İstanbul’a giden Başaran Düzgün'e N-82 kodu gerekçe gösterilerek Türkiye'ye girişi izin verilmedi.

Başaran Düzgün sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

banner37
İşte o paylaşım;

Günü birlik gittiğim İstanbul ‘da, Türkiye ‘ye girişim engellendi. Havaalanı polisi (N82 kaydı var, giremezsiniz) dedi. Niye böyle bir kaydın olduğunu sordum, (ülkenizdeki Türkiye Büyükelçiliğine sorunuz) yanıtı verdi. Sayın Büyükelçiye defalarca sormuş-yazmıştık da gıkı çıkmamıştı. 
Neyse, Hayatımı şekillendiren , güzel yıllarımın geçtiği canım kadar sevdiğim Türkiye’ye girişimim engellenmesine çok üzüldüm ama devran dönecek, mazlumluktan zalimliğe dönüşenlerin iktidarı elbet bitecek…

Düzgün ile birlikte Türkiye’ye girişine N-82 kodu gerekçe gösterilerek izin verilmeyen Kıbrıslı Türklerin sayısı 8’e yükselmiş oldu.

Daha önce de Cumhurbaşkanlığı eski Basın Koordinatörü Ali Bizden, Araştırmacı Ahmet Cavit An, eski parlamenter Okan Dağlı, Basın-Sen Başkanı Ali Kişmir, Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan ve BRTK eski Müdürü Aysu Basri Akter ve Bağımsızlık Yolu Genel Sekreteri Münür Rahvancıoğlu’nun Türkiye’ye girişine izin verilmemişti.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2022, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1