banner2
banner34

BASIN-SEN'den Arıklı'yı eleştirdi

BASIN-SEN'den Arıklı'yı eleştirdi
banner45

BASIN-SEN, Güney Kıbrısta çalışanlara sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımla ilgili Arıklı'yı ırkçılık'la suçladı.

BASIN-SEN açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

banner37
Irkçılığı bir yaşam biçimi olarak kabul eden Arıklı kardeşlerden Ayhan Arıklı’nın, Kıbrıs Cumhuriyeti’nde çalışan emekçilere yönelik hadsiz söylemleri karakteriyle uyuşmaktadır.

Arkasında birçok mağdur insan bırakan, Rum’dan kalan ganimetten nemalanan, tüm satışlarını yabancı para birimi üzerinden yapan bu zat emeğin dahi ırkçılığını yapacak kadar kendinden geçmiştir. Daha önce ahlaklı bir insan olmadığını defalarca söylemleriyle ortaya koyan Arıklı, vicdani ret hakkını kullanmak isteyen insanlarımıza “Homo” yakıştırması yapacak kadar cahil ve homofobik bir kişiliğe sahip olduğunu da defalarca ispatlamış bir varlıktır.

Şimdi de bölünmüş olan kendi yurdunun güneyinde, vatandaşı oldukları devlette emeğini satarak hakkını alan insanları hedef alan bu zat, bir de utanmadan emeğini satan insanlarımıza “Gurursuz” diyecek kadar hadsiz bir tutum sergilemiştir. Adanın kuzeyinde çalışan insanları köle olarak gören bu zihniyetin ve her dönemde bu sistemden yararlanan asalakların, onuru ile aln terini satan emekçilere dil uzatması haddine değildir. Esas gurursuz olan emeği ile para kazanan insanlar değil emeğini satan insanları sömüren kişiliksizlerdir. Çok merak ediyorsa aynaya bakması da yeterlidir!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1