banner2
banner34

Başlarına yıkılıyor !..

Baf Kapısı bölgesinde Şehit Hasan Mustafa Sokakta ikamet eden Durmuş Akbıçak ailesinin, kaldıkları kerpiç ev yıkılmaya yüz tuttu.

Başlarına yıkılıyor !..
banner45

Taner ULUTAŞ

Yağan yağmurlar sonrasında tavanı delinen ve duvarları çatlayan evin  ufak bir sarsıntı sonrasında yıkılmasından korkuyor.

banner37
Durmuş Akbıçak ile eşi Hatun Akbıçak, 3 erkek çocukları ile kaldıkları evin ansızın yıkılacak olmasından dolayı tedirgin olarak evde yaşamlarını sürdürüyor.  Bazı duvarları yıkılmaması için üzerlerine konan kalaslar ile ayakta duran evin iç tarafından bakıldığı zaman gökyüzünün görüldüğü gözlemlendi.

Durmuş Akbıçak yaptığı açıklamada, evin halini görüyorsunuz. Başka ev kiralayacak maddi durumumuz yok. Yetkililerden birçok kez bize başka bir ev göstermesi ricasında bulunduk. Ancak bugüne kadar bir sonuç almadık dedi.

Durmuş Akbıçak açıklamasına devamla, evin duvarları çatladı. Tavanda delikler oluştu. Yağmur yağdığı zaman dışarıda durur ama bizim evin içinde durmaz. Ancak benim korkum bu evin yarıklar oluşan ve çökmeye yüz tutmuş duvarlarının ansızın çökmesidir. 3 küçük çocuğum var. Onlara bir şey olmasından korkuyorum. Lütfen yetkililerimiz bizim evimizin bu durumunu görsünler. Bizlere yardımcı olsunlar ifadesinde bulundu.

ev-(2)-002.jpg

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1