banner2
banner34

Başman: MTG kalbimde her zaman özel bir yerde

Başman: MTG kalbimde her zaman özel bir yerde
banner45

UBP Milletvekili Adayı Ali Başman, Gazimağusa seçim turu içerisinde MTG’yi ziyaret ederek, Başkan Koral Bozkurt ve üyelerle biraraya geldi.

Oldukça dostane bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Koral Bozkurt, futbol ve iş dünyasından yakın arkadaşı Ali Başman’a yürekten başarılar diledi, seçilmesi halinde siyasete önemli katkı yapacağına inandıklarını söyledi.

Ali Başman da kulüp başkanlığı vesilesiyle, spor rekabeti olsa da kalıcı dostluklar edinmenin mutluluğunu yaşadığını, Koral Bozkurt’un ve MTG’nin de dostlarından birisi olduğunu ifade etti.

Kıbrıs Türk Futbol tarihinin simge taşlarından MTG içinden, gerek UBP gerekse de ülke sporuna unutulmaz isimler çıktığını anımsatan Başman, 3. Cumhurbaşkanı, UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu’nu hatırlattı.

banner37
Babası Mustafa Başman’ın da uzun yıllar Eroğlu yönetiminde MTG’ye hizmet ettiğini anımsatan Ali Başman, “Ben de bir çok maça efsane futbolcuların elinden tutarak çıktım. MTG şampiyonluklarında babamla, Derviş beyle birlikte turlara çıktık. Bu nedenle MTG’nin ailece kalbimizde çok özel bir yeri var’ dedi.

Tarihi kurum MTG’nin gönüllerinde ayrı bir değer daha yarattığına işaret eden Ali Başman, “6 Şubatta’ Adıyaman’da kaybettiğimiz çocuklarımızın maneviyatı için gerek Koral Başkan, gerekse tüm camianın ortaya koyduğu çabayı yakından izliyoruz. Hala acı yüreğimizde. Başımız sağolsun. Siyaset ötesi bir durum. Çocuklarımız için, ailelerin hassasiyeti için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1