banner2
banner34

Baybars'ı tehdit etti gözaltına alındı

Baybars'ı tehdit etti gözaltına alındı
banner45

Gece kulübü işletmecisi Ayhan Mahşeker, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars'a yönelik sosyal medya üzerinden yayınladığı mesaj nedeni ile gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı’na bağlı İzin Komisyonu'nun, birçok gece kulübüne konsomatris çalıştırma izni vermemesi üzerine bakanlık önünde eylem yapan işletme sahipleri, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars için "Olacaklardan sorumlu İçişleri Bakanı" açıklaması yaptı. Bir TV programına katılan İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, gece kulüpleriyle ilgili, alınan kararlardan geri adım atılmayacağını söyledi.

 

banner37
MESAJIN ALTINA YAZDIKLARI NEDENİYLE GÖZALTINA ALINDI

Bir kişinin, bakanın açıklamalarına dair sosyal medya hesabından, "İçişleri Bakanı Baybars 'Kimse ve hiç bir kurum devletin üzerinde değildir' diyor" mesajını paylaştı. Gece kulübü sahiplerinden Ayhan Mahşeker de; mesajın altına, "Acaba. Devletten bahseder. Devletin yasalarına göre mi iş yapar o koltukta. Asla. Kendi kafasına göre de yapılan işler vardır. Günü gelince hesabı sorulacak Ayşe Hanıma. Hukukcudur ama hukugun H'sini bilmez" yorumu yazdı.

Bakan Baybars'ın Mahşeker'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

Polis tarafından gözaltına alınan Mahşeker, "Sayın Bakanı tehdit etmedim. Gece kulübümü kapatmıştı. Açılması için söz vermişti ama açılmasına izin vermedi. Ben de bundan sonraki seçimleri kaybedeceği ve İçişleri Bakanı olamayacağını ima etmek istedim" savunması yaptı. Telefonuna el konulan Mahşeker, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2019, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1