banner2
banner34

Bende bu mahallede yaşayan Serdar olarak…

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Maliye Bakanı Serdar Denktaş tatil günü gönyelide ot biçerken vatandaşların dikkatinde kaçmadı fotoğraflayıp sosyal medya üzerine paylaştılar .

Bende bu mahallede yaşayan Serdar olarak…
banner45

Kıbrıs Net Haber Özel Haberi

Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın ot biçerken yanında korumaları ve danışmanları bulunmazken tek başına yol kenarındaki otların trafikte görüş açısını kapattığını söyleyen Bakan sorumlu bir vatandaş düşüncesiyle  koları sıvayıp eline ot biçme makinasını alarak trafiğe engel teşkil eden otları biçti.

banner37

Sosyal medya üzerinde fotoları paylaşan vatandaş Bakan Serdar Denktaş ile aralarından gecen diyaloğu şöyle anlattı:

"Bugün Yenikent'ten geçerken yol kenarında ot biçme makinasını tamir etmeye çalışan birini gördüm. Kafamı çevirdim Maliye Bakanı Serdar Denktaş, indim merakımdan bakındım ot biçme aleti arızalanmıştı. Müsade edin sayın Bakanım az çok anlarım bende bir bakayım dedim, aldım aleti tamir ettim. Tekrar ot biçmeye devam etti. Bir yandan da şaşırdım koskoca bakan koruma, danışman yanında hiç kimse yok tek başına sıradan bir vatandaş gibi. İşi bitirdiğinde Sayın bakana sordum niye biçiyorsunuz bu otları dedim. Bana "geçen gün motorlu birine çarpacaktım, yolun görüş açısını kapatıyordu, bende bu mahallede yaşayan Serdar olarak başkaları zarar görmesin diye kesiyorum" dedi. Duygulandım. Adam koskoca bakan ama bizden biri, tatil günü o sıcakta ot biçiyor mahallesi için, katkı sağlamaya çalışan biri, Sayın Bakan Serdar beyi tebrik ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1