banner2
banner34

Benter Ankara’da konuşacak

Vakıflar Genel Başkanı İbrahim Benter, Türkiye Barolar Birliği tarafından Ankara’da düzenlenecek olan “Kıbrıs’ta Son Söz” toplantısına davet edildi. Benter, “Kapalı Maraş Açılımı ve Vakıf Malları’nın Hukuki Statüsü” konusunda konuşma yapacak.

Benter Ankara’da konuşacak
banner45

Türkiye Barolar Birliği yine önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyor.

Ankara’da 20-21 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan “Kıbrıs’ta Son Söz”  toplantısı Türkiye ve KKTC’den üst seviyede katılımla gerçekleşecek.

Gönderilen davet yazısında toplantının açılış konuşmalarının Başbakan Ersin Tatar, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy yanında Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılacağı belirtildi.

BENTER PANEL’DE KONUŞACAK

banner37
2 gün sürecek toplantılarda yapılacak olan panellere de KKTC’den önemli isimler katılıyor. Bunlar arasında Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter de yer alıyor. Benter, son günlerde gündemin üst sıralarında yer alan  “Kapalı Maraş Açılımı ve Vakıf Malları’nın Hukuki Statüsü” konusunda konuşma yapacak.

“YUVARLAK MASA TOPLANTISI” İLE SONA ERECEK

Toplantıda yapılacak konuşma, değerlendirme ve önerilerin Türkçe ve İngilizce olarak bastırılıp kamuoyuna sunulacağı kaydedilerek, yazılı metinlerin toplantıdan sonra makul sürede Türkiye Barolar Birliği’ne ulaştırılması istendi.

Davet yazısında, 20 Eylül Cuma günü saat 10.00’da başlayacak toplantının, 21 Eylül Cumartesi günü 16.15-18.30 saatleri arasında yapılacak bir “Yuvarlak Masa Toplantısı” ile sona ermesinin planlandığı kaydedildi.

Toplantıda yapılacak konuşmaların süresinin 15 dakikayla sınırlandırılmış olup, konuşmacıların “Yuvarlak Masa Toplantısı’na katılarak, beş dakika içinde önceden yaptıkları konuşmalarının bir özetini sunacakları da ifade edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1