banner2
banner34

Besim: Siyasetin Cehennemi...

Besim: Siyasetin Cehennemi...
banner45

CTP Milletvekili Filiz Besim'den Sağlık Bakanlığı'na ve hükümete ağır eleştiride bulundu. İlaçın hala olmadığını ve halkın temel ihtiyaç ürünlerine ulaşamadığını söyledi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaştımda, eleştiri oklarını hükümete çevirdi.

Besim: "Siyasetin Cehennemi...

Nasıl bir maskaralık, nasıl bir beceriksizlik, nasıl bir dibe vurmuşluktur bu...

“45 gündür ilaç yoktur” diyoruz, “ bir yolunu bulun ve çözün” diyoruz. Aslında bir buçuk yıldır ilaç yoktur; çünkü ilaca verilecek kaynaklar başka yerlere aktarıldı, çünkü Sağlık Bakanlığının ilaç ihalesi yapacak kapasitesi yok.

banner37
Sağlık, parası olan için özele kaydı, olmayan evinde sürünmeye terk edildi.

Temel gıda malzemeleri, et, süt, sebze ateş pahası. İnsanlar açlık sınırında var olandan yiyor, olmayan ciddi bir tükenmişlik içinde...

Başbakan tüm bu kargaşa içinde hükümeti yönetemiyor, bilgisizlik ve tecrübesizliğinin kurbanı oluyor. Cumhurbaşkanı daha da beter bir konumda Türkiye- KKTC politikaları arasında arafta sıkışmış çırpınıyor. Tüm bu cehalet arasında halkın altında ezildiği bir yap-boz halidir gider.

Bakanlar ve ortaklar durumun çok farkında olsalar da makam ve statü derdi ağır basıyor.

Peki ama bu kadar cahillik, beceriksizlik, popülizm ve bireysel çıkar siyasetinin içinde neyin muhalefetini yapacaksınız???

Söylediğiniz her şey duvara çarpıp size geri dönüyor. Anlatmak, eleştirmek, yol göstermek için de karşınızda bunu anlayacak, düzeltme yetisine sahip bir hükümete ve bakanlara ihtiyaç vardır.

Siyasetin cehennemi bu olsa gerek..." diyerek durumun ne kadar işler acısı olduğunu gösterdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1