banner2
banner34

Bir gazetecinin ileri sürdüğü iddiaları yalan ve gerçek dışıdır

Bir gazetecinin ileri sürdüğü iddiaları yalan ve gerçek dışıdır
banner45
banner46

“Uzun bir süreden beri ‘basın ve düşünce özgürlüğü’ adı altında bazı ‘gazetecilerin’ Cumhurbaşkanımız Sn. Ersin Tatar’a yönelik gerçek dışı ve yalana dayalı iddialarla çirkin ve seviyesiz saldırılar ile algı operasyonları yürütmekte olduğunu izlemekteyiz. 

Bazı çevreler tarafından organize ve finanse edilen bu sözde gazeteciler, her türlü etik ve ahlak kurallarını ayaklar altında çiğnerken, herkese ve her makama hakaret ve küfür etmeyi, iftira atmayı, kişileri karalamayı kendilerine bir hak olarak görmektedir. Bu yapılanların elbette ki basın ve düşünce özgürlüğü ile bir alakası yoktur. Yalan söyleyip, iftira atanlara, hakaret ve küfür edenlere de, mağdur olan kişilerin gereken yasal işlemleri başlatmaları da en doğal haklarıdır. 

banner37
Cumhurbaşkanımız Sn. Ersin Tatar’a çirkin ve seviyesiz şekilde hakaret ve söylemlerde bulunanlara karşı da gereken yasal işlemler başlatılmıştır. Bunların da takipçisi olmaya devam ediyoruz. 

Yalana ve iftiraya dayalı olarak iddialarda ve gerçek dışı yayınlarda bulunmanın son örneğini de şimdi yaşıyoruz. Bir ‘gazeteci’ Cumhurbaşkanımız Sn. Ersin Tatar’ın kendisini ‘bazı mercilere’ şikayet ettiğini ve o ‘mercilerin’ de kendisine baskı yaparak Dış Basın Birliği başkanlığı görevinden istifaya mecbur ettiklerini iddia etmektedir. 

Bu iddia tamamen gerçek dışı olup, yalandır. Basın ve düşünce özgürlüğüne inanan ve demokratik kurallar içerisinde her türlü eleştiriye saygılı olan Sn. Cumhurbaşkanımız herhangi bir gazeteciyi yazdıklarından dolayı ileri sürülen ‘mercilere’ şikayet etmediği gibi böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. 

Sözü edilen gazeteci istifa nedenlerini kendisinde ve yaptıklarında aramalıdır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1