banner2
banner34

Bir haftada 5 yaya kazası

Paket servisi yapan motosikletli, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan adama çarptı... Hem yaya hem de motosiklet sürücüsü, kazadan hafif yaralı kurtuldu.

Bir haftada 5 yaya kazası
banner45

Ülkemizde son bir hafta içerisinde meydana gelen biri ölümlü dört yaya kazasının ardından, bir yaya kazası da dün yaşandı.

Başkent Lefkoşa’da, akşam saatlerinde, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 33 yaşındaki Ertan Çetinkaya, paket servisi yapan bir motosikletlinin çarpması sonucu yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mehmet Demir de kazadan hafif yaralı kurtuldu.

Yaralıların sağlık durumu iyi

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, saat 20.50’de Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde yaşandı.

Sürücü Mehmet Demir, yönetimindeki NP 396 plakalı motosikletle cadde üzerinde seyrettiği sırada, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Ertan Çetinkaya’ya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolsüz bir şekilde savrulan motosiklet yolun solunda park halinde bulunan iki araca çarptı.

banner37
Kazaya tanık olanlar, vakit kaybetmeden yaralıların yardımına koştu, ardından durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü ve yaya, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

“Otomobil ‘U’ dönüşü yapınca…”

Öte yandan, saat 16.30 sıralarında, Lefkoşa'da Atatürk Caddesi üzerinde seyreden bir otomobil, dikkatsizce ‘U’ dönüşü yapması sonucu bir motosikletin önünü tıkayınca kaza kaçınılmaz oldu.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Kaynak:Kıbrıs gazetesi

Mehmet KARA

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1