banner2
banner34

Birleşik Taksiciler Birliği : Kimi zaman meslektaşlarımız siftah yapamadan evlerine dönüyor

Birleşik Taksiciler Birliği : Kimi zaman meslektaşlarımız siftah yapamadan evlerine dönüyor
banner45

Birleşik Taksiciler Birliği, pandeminin neden  olduğu sosyal izolasyon ve kaçak taşımacılık nedeniyle sektörün zor durumda olduğunu, kimi zaman taksicilerin siftah yapamadan evlerine dönmek zorunda kaldığını açıkladı.
Birlikten yapılan yazılı açıklamada, kaçak taşımacılığın  tüm sektörü derinden  etkilemekte olduğu belirtilerek, ilgili bakanlık yetkilileriyle yapılan görüşmelerin sonuçsuz kaldığına işarete edildi.

banner37
Taksicilerin bakanlık yetkileri ile görüşmelerde,  sözde öneriler ile geçiştirildikleri iddia edilen açıklamada,  Birlik Yönetim Kurulu’nun hazırladığı yasa taslağının Bakan  tarafından hiçe sayıldığı ileri sürüldü.
Açıklamada, “Taşımacılık izni olmayan kişilerle yani sözde taksici olan kişilerle diyaloğa girip biz taksicilerin ekmekleri ile oynamaya çalışan bir yetkililer grubu var” iddialarına da yer verildi.
Açıklamada, “Halkın partisiyiz diye gelip halkın önünü kesmeye çalışmak da en büyük kara mizah örneklerinden biri olarak bu ülkenin tarihinde acı bir tebessüm ile hatırlanacaktır” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1