banner2
banner34

Boğaz’da çöplerle mangallar iç içe geçti

Boğaz Piknik Alanı’nda dün yine bir bayram klasiği yaşandı. Bayram tatilini fırsat bilen bazı vatandaşlar piknik alanında mangal keyfi yaptı.

Boğaz’da çöplerle mangallar iç içe geçti
banner45
banner46

Boğaz Piknik Alanı’nda dün mangal kokuları yükseldi.

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde eş, dost, akraba ziyaretlerinde bulunan bazı vatandaşlar bayramın ikinci gününü ailesine ayırdı.

Bayramın ikinci gününde birçok aile sabahın erken saatlerinde Boğaz Piknik Alanı’nda yerini aldı.

Bayramları fırsat bilerek düzenledikleri piknikte buluşan aileler hoş sohbetlerde bulunup hasret giderirken, çocuklar ise açık havanın tadını çıkardı, oyunlar oynadı.

Çöpler tepki buldu

banner37
Bayram tatilinin ilk gününde bazı vatandaşların gittiği piknik alanında çöplerini çevreye bırakması nedeni ile alanın çöplüğe dönmesi diğer piknikçileri rahatsız etti.

piknik1

Ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı bölüme ayrılan piknik alanda ücretli bölümden masa kiralayan vatandaş temiz bir çevrede keyifli, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde piknik yaparken ücretsiz alandan yararlanmak isteyen piknikçiler alanda bulunan çok sayıda şişe, naylon, yiyecek artığı gibi çöplerin yarattığı çevre kirliliğinden şikayetçi oldu.

piknik2

Boğaz Piknik Alanı’ndaki çevre kirliliğinden şikayet eden aileler, yetkililere temizlik yapılması yönünde çağrısında bulunurken piknik alanını ziyaret edenlere de çevreyi temiz tutmaları yönünde çağrıda bulundu.

Havadis 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2017, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1