banner2
banner34

Boykot YDP’yi meclise sokacak

Boykot YDP’yi meclise sokacak
banner45

Sosyolog ve Siyaset Bilim uzmanı Hakan Gündüz, seçimlerde boykot uygulayacak olanların artması durumunda baraj sorunu çeken YDP’nin meclise gireceğini kaydetti..
Hakan Gündüz, 2018 seçimlerinde katılımının %66 bandında olduğunu, bu oyların %11’nin geçersiz olarak saptanmasıyla, halkın yüzde %50’sinin sandığa gitmediğinin altını çizerken, boykot yapılması halinde baraj sorunu yaşayan partilerin meclise girmesinin önünü açılacağını vurguladı. 

banner37
YDP’nin hep kutuplaştırıcı politika gütmesi, halkın iradesinin sadece Türkiyeli vatandaşların oluşturduğunu iddia eden söylemlerinin olduğunu anımsatan Gündüz, vatandaşlarımızın boykot yapmaya devam etmeleri durumunda, YDP’nin ekmeğine yağ süreceklerini söyledi. 
Kıbrıs Manşet’e açıklamada bulunan Hakan Gündüz, “boykot yapmaları ve sandığa gitmemek bu gerekçelerin oluşmasına katkı yapmaktır. Bu devlette yaşamayı ve düzeni kabul ettik. Bu ülkede hala yaşıyorsak düzen biziz demektir” dedi.
Sosyolog ve Siyaset Bilim uzmanı Hakan Gündüz, son olarak bu seçimi boykot etmek bir nevi kendi kendimizi inkar etmek olacağına vurgu yaparken, sandığa gitmeyerek kendi kendimizi ele vermek olacağını ve eleştirdiğimiz çevrelere teslim etmek olacağının altını çizdi

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2022, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1