banner2
banner34

Brother’s Team'dan anlamlı bir etkinlik

Brother’s Team. Farklı farklı şehirlerden her yaş grubundan insanların bir araya getirdiği bu toplulukda kan bağı olan kimse yok ancak herkes birbirini kardeş gibi hissediyor.

Brother’s Team'dan anlamlı bir etkinlik
banner45
banner46

Kıbrıs Net Haber Özel Haber

Sporun birleştirici gücünün bir araya getirdiği bir topluluk; Brother’s Team. Farklı farklı şehirlerden her yaş grubundan insanların bir araya getirdiği bu toplulukda kan bağı olan kimse yok ancak herkes birbirini kardeş gibi hissediyor. Bu hissiyat isim seçerlerken ki tercihlerine de yansımış.

banner37
Bu duyarlı topluluk 1 şubat 2020 gününde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Formalarını giydi ve bu kez saha yerine doğaya adım attılar. Formalarına sponsor olan Beyrut Yıldızı,Erciyes Tesisat ve Şaşmacıoğlu Mobilyanın desteği ile Güzelyurt Kalkanlı anayolunda doğaya hiç uymayan çöpleri toplamaya çalıştılar.

Bu etkinliği duyar duymaz katkı koymak için gelen Akçay Muhtarlığı ile güçlerini birleştirip aslında yoldan hiç belli olmayan bir sürü çöp topladılar. Bunu yaparken bu işi gönülden yapan ekip etraflarından aldıkları olumlu tepkiler karşısında çok mutlu olurken,katşılaştıkları çöp miktarı karşısında ise büyük üzüntü yaşadı. İlerleyen günerde yine bu gibi faaliyetlerde bulunacakları konusunda birbirlerine söz veren ekip, güzel bir iş başarmanın huzuru içinde dağıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1