banner2
banner34

Bu yıl da Büyükkonuk Belediyesinin etkinliğine katılmayacağım

Cumhurbaşkanı Akıncı kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Bu yıl da Büyükkonuk Belediyesinin etkinliğine katılmayacağım
banner45

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, bugün sabah saatlerinde sosyal medya hesabından, “Eko Gün yok, boykot” diyen iş insanı Ülker Fahri’nin iletisini paylaştı.Bu paylaşım üzerine Cumhurbaşkanı Akıncı kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Akıncı "Ülker Fahri’nin yazdığını okurken teknolojik bir kaza yapmış olabilirim" ifadelerini kullandı.

banner37
İşte Cumhurbaşkanı Akıncı'nın paylaşımı....

Facebook’ta üç sayfamız var. Birisi benim kişisel sayfamdır ki doğrudan mesajlarımı bu sayfada yayınlarım; diğeri kurumsal CB’lığı, üçüncüsü ise seçim döneminden beri var olan bir sayfadır; Sözünü ettiğim bu üçüncü sayfada bugün Ülker Fahri’nin Büyükkonuk Eko gününe boykot çağrısı yaptığı bir paylaşımı yer aldı. Ülker Fahri’nin yazdığını okurken teknolojik bir kaza yapmış olabilirim; ancak kendi kişisel sayfama çıkmamış olması tuhaf. Dün gün boyu gerek Facebook gerekse e-mail hesaplarımızın ele geçirilmeye çalışıldığını da belirtmem lazım; ancak benim yaptığım teknik bir hata sonucunda bu paylaşımın yapılmış olması ihtimali de büyük.
Sonuç olarak bu olay madem ki oldu ve madem ki hakkında yorumlar da yapılıyor; esasa ilişkin düşüncemi de toplumumuza iletmek görevimdir.
Evet, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Büyükkonuk Belediyesinin düzenlediği etkinliğe katılmayacağım. Yazdıkları nedeniyle bir gazeteye karşı linç girişimine fiilen katılan ve sonrasında belediye çalışanlarını Cumhurbaşkanlığına siyah çelenk koymaya yönlendirenlerin davetine katılamam. Bu benim kişisel takdirimdir; ancak Cumhurbaşkanı olarak hiç kimseyi boykot yapmaya davet etmem de söz konusu değildir. Bu herkesin kendi takdirine kalmıştır. Büyükkonuk halkına ise sevgim ve saygım tartışılmaz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1