banner2
banner34

Bugün bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak

Bugün bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak
banner45

Bugün bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak. Kıb-Tek bugün, Mormenekşe Köyü, Mormenekşe Ağılllar, Y. Boğaziçi Sanayi Sitesi ve Y. Boğaziçi köyünün bir bölümünün elektrik enerjisinin 4 saat kesik olacağını duyurdu.

Kıb-Tek’ten yapılan yazılı açıklamada, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle sabah 09:00 ile yaklaşık 13:00 saatleri arasında; Mormenekşe Köyü, Mormenekşe Ağılllar, Y. Boğaziçi Sanayi Sitesi ve Y. Boğaziçi köyünün bir bölümünün elektrik enerjisinin kesik olacağı belirtildi.

banner37
Girne bölgesinde de, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle Özyalçın Patelena Sitesi ve Carington Apartmanın elektrik enerjisi, 4 saat kesik olacak.

Kesinti 09:00 ile 13:00 saatleri arasında yapılacak.Alçak gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle Kalkanlı bölgesinde Ful sokak, Manolya Sokak, Hanımeli Sokak, Orkide Sokak, Nergis Sokak, Çiçek Sokak, Laden Sokak ve Gürgen Sokak’ta da elektrik enerjisi 7 saat kesik olacak.

Kesinti sabah 09:00 ile 16:00 saatleri uygulanacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 06:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1