banner2
banner34

BUNLAR DEVLETİ SEVMİYOR, ÇALIYOR

Halkın Partisi’nin Lefkoşa Atatürk spor salonunda düzenlediği etkinlikte parti üye ve destekçileri salona sığmadı.

BUNLAR DEVLETİ SEVMİYOR, ÇALIYOR
banner45

Çok yoğun bir kalabalık ve coşku dolu bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte bir konuşma yapan Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay “devlete sahip çıkıyorum diyenler devleti çalıyorsa, KKTC’yi dilinden düşürmeyip sonra da ceplerini doldurmak için devletin kurumlarını ayaklar altına alıyorlarsa, bunu bize kimse vatansever bir duruş olarak yutturmaya çalışmasın. 

Devleti çalarak vatansever olunmaz. Hukukun üstünlüğünü esas alan, şahsi menfaatini değil toplum yararını öne koyan bu siyasi mücadele, yani Halkın Partisi’ne gönül verenlerin ortaya koyduğu çaba gerçek bir yurtseverliktir” dedi. 

“Büyük buluşma” adı altında yapılan etkinlikte ilk önce pati Gene Sekreteri Tolga Atakan bir konuşma yaptı. Halkın Partisi’nin 50 milletvekili adayı tanıtıldı ve ertesinde de HP lideri Özersay bir konuşma yaptı. Konuşması sürekli alkışlarla kesilen Özersay’ın konuşması işitme engelli bireylerin de takibini mümkün kılacak şekilde aktarıldı. 

banner37
“KENDİNİZE GÜVENİN, CESARETLE DEĞİŞİMİ SEÇİN” 

Özersay konuşmasında “Kendinize güvenin, özgüveninizle ülkemizin yararına olanı seçin. Cesaretinizi toplayın, kimseden korkmayın. Bir devir kapanıyor. Bugün hükümette olanlar bir daha hükümet yüzünü zor görürler. O paravanın arkasına geçtiğinizde, oy pusulasını elinize aldığınızda vicdanınızla başbaşasınız. Bu, sizin seçiminizdir, Halkın seçimidir. Size kimse karışamaz. Kimi desteklerseniz en güçlü parti odur, bu sandıktan kim güçlü çıksın istiyorsanız onu destekleyiniz, başkalarının ne dediğine sakın kulak asmayınız” ifadelerini kullandı. Özersay “Halkın Partisi’ne güvenin, kefili benim” de dedi. 

“SESSİZ ÇOĞUNLUK 7 OCAK’TAN ÖNCE KONUŞMAYA, HAYKIRMAYA BAŞLADI” 

Konuşmasının başında Özersay “daha önce söylediğim bir sözü geri almak istiyorum. Geçmişte sessiz çoğunluk 7 Ocak’ta konuşacak demiştim, ama yanılmışım. Sessiz çoğunluk bugünden konuşmaya hatta haykırmaya başladı. ‘Halkın Partisi iktidara yürüyor’ diye haykırıyor, bu statüko yıkılacak ve yerine yeni ve adil bir düzen kurulacak diye haykırıyor” ifadelerini kullandı. Kudret Özersay “biz bunların parti devleti gitsin de yerine bizim partinin devleti gelsin demiyoruz. Bugünkü yapı gitsin de bu kez Halkın Partisi’nin devleti gelsin demiyoruz. Halk, devleti aile şirketine çvirenlerden usandı ve de sıkıldı. Halk, devleti parti devletine çevirenlerden de usandı ve de sıkıldı. Biz Halkın Partisi olarak çok yalın, çok sade bir ey söylüyoruz: Parti devleti değil, hukuk devlei yaratacağız”.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1