banner2
banner34

Bunu yapan insan olamaz!

Gelincik’te, Ahmet Talay’ın hayvanlarını suladığı su tankerine zehir dökülerek hayvanları öldürülmek istendi.

Bunu yapan insan olamaz!
banner45

 

Gelincik köyünde insanlık dışı bir olay yaşandı. Ahmet Talay’ın hayvanlarını suladığı su tankerine zehir dökülerek hayvanları öldürülmek istendi.

Güvenilir kaynaklara göre, motosikletli, kimliği meçhul kişi ya kişilerce, Gelincik ovası Mazzeri bölgesinde bulunan su tankerine zehir döküldü.  Su tankerinin yanına kadar giden motosiklete ait tekerlek izleri var.

banner37
Olayı fark eden Ahmet Talay, hemen polise giderek şikâyette bulundu. Şikâyet üzerine olay yeri inceleme ekipleri gelerek, hem su tankerinden, hem de Ahmet Talay’a ait su kuyusundan, tahlil yapılması için su örnekleri alındı.
Ahmet Talay, sabah saat 08.00 sıralarında, koyunları sulamak için tankerin yanındaki su yalağını doldurmak için su vanasını açtığını ve suyun koktuğunu fark ederek, deponun içine baktığını ve suyun beyaz olduğunu gördüğünü belirtti.

Talay, şöyle dedi:

“Su tankerinin içi zehir kokuyordu. Ben de hemen polise giderek şikâyette bulundum. Eğer fark etmeseydim bütün hayvanlarım ölecekti. Dilsiz hayvanlardan ne istediler? Hayvanların suçu ne? Bu sudan ben de içebilirdim. Yoldan geçen ve susayan başka biri de içebilirdi. Bunu yapan insan olamaz. Kimseyle bir husumetim yok. Köyde bir aydır sadece enginarcılarla uğraşıyorum. Bunu yapanların bulunmasını ve cezasını çekmesini istiyorum. Hayvanlarımın tankerine zehir koymak ne demek? Bunu yapan, yarın çoluk çocuğuma da zarar verir”.

kaynak:kıbrıs gazetesi

Ayşe BULUT

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1