banner2
banner34

Buzdolabındaki kısa devre evi yaktı

Ahmet Bitkin isimli kişi, arkadaşının evinde misafir olarak kaldığını belirtti ve ev sakinleri işte olduğu için kendisinin uykuya yattığını, burnuna duman kokusu gelince uyandığını anlattı. “İlk önce ne olduğunu anlayamadım” diyen Bitkin, mutfağı alevler içinde görünce hemen polisi aradığını, komşularının da itfaiyeye haber verdiğini söyledi.

Buzdolabındaki kısa devre evi yaktı
banner45
banner46

Girne’de Kaşgar Court Bölgesi’ndeki Sait Terzioğlu Sokak’ta bulunan 3 katlı bir apartmanın en üst katındaki dairede yangın çıktı.

Abdurrahman Et’e ait Eser Apartmanı’nın 3. katındaki dairesinde dün saat 14.45 sıralarında meydana gelen yangında salondaki eşyalar ile mutfak eşyaları tamamen yandı.

Bir restoranda çalışan üç kişinin kiracı olarak kaldığı dairede çıkan yangına, buzdolabının kısa devre yapmasının neden olduğu belirtildi.

banner37
Yangın, itfaiyenin yoğun uğraşları sonucu apartmandaki diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

“Burnuma duman kokusu gelince uyandım”

Evde, aynı restoranda çalışan üç arkadaşın kaldığını belirten Ahmet Bitkin isimli kişi, kendisinin de bu üç kişiden biri olan arkadaşının yanına misafirliğe geldiğini anlattı.

Ev sakinleri işte olduğu için kendisinin de uykuya yattığını anlatan Bitkin, “duman kokusu almaya başladım. Uyanıp mutfağa gittiğimde mutfaktan alevler yükseliyordu. Ben, kendimi zor dışarı attım. Dışarı çıktıktan sonra hemen polisi arayıp haber verdim. Yangını fark eden komşular da itfaiyeye haber verdi. Alevlerin yayılmasıyla yangın büyüdü ve bütün evi kaplamaya başladı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1