banner2
banner34

“Çaldıkları gözlüğü geri teslim ettiler”

Lefkoşa’da hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile tutuklanarak mahkemeye çıkarılan 53 yaşındaki Nilüfer Yıldırım ve 56 yaşındaki Feriha Özer’in Girne’de de hırsızlık yaptığı ortaya çıktı

“Çaldıkları gözlüğü geri teslim ettiler”
banner45
banner46

Lefkoşa’da hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile tutuklanarak mahkemeye çıkarılan 53 yaşındaki Nilüfer Yıldırım ve 56 yaşındaki Feriha Özer’in Girne’de de hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Zanlıların Lefkoşa’da olduğu gibi Girne’de de gözlük çaldığı tespit edildi. Zanlıların iki ayrı işyerinden 2 bin TL değerinde gözlük çaldıkları belirtildi. Zanlılar dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

“Çaldıkları gözlüğü geri teslim ettiler”

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis, zanlılar Nilüfer Yıldırım ve Feriha Özer’in “hırsızlık” suçundan tutuklandığını anlattı. Polis, zanlıların 16 Haziran tarihinde saat 15.46 sıralarında Girne’de Ziya Rızkı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren gözlük mağazasına müşteri olarak girdiklerini ve bir adet 890 TL değerinde bayan güneş gözlüğünü çaldıklarını söyledi. Polis, zanlıların aynı tarihte Lefkoşa’da aynı suçu işleyerek Bin TL değerinde iki adet bayan gözlüğü çaldıkları esnada tespit edilerek tutuklandıklarını belirtti. Zanlıların 17 Haziran’da Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışları yasaklanarak serbest bırakıldıklarını kaydeden polis, zanlıların çaldıkları 890 TL’lik bayan gözlüğünü teslim ettiklerini belirterek, soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Polis, zanlıların ülkede turist statüsünde olduğunu belirterek yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanmaları talebinde bulundu.

Çıkışları yasaklandı

Mahkemede söz hakkı alan zanlılar ise işledikleri suçtan ötürü pişman olduklarını belirterek, “Çok sevdiğimiz Kıbrıs’a bir daha gelmeyi düşünmüyoruz. Çaldıklarımızı teslim etmeye hazırız. Parasını da ödemeye hazırız” ifadesini kullandı. Mahkeme, zanlı Nilüfer Yıldırım ve Feriha Özer’in ileride yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışlarını yasaklayarak serbest bırakılmalarına emir verdi.

Kaynak: Yeni Bakış

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1