banner2
banner34

Çavuşoğlu: Durumum iyi merak etmeyin

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu Haber Kıbrıs’a konuştu…

Çavuşoğlu: Durumum iyi merak etmeyin
banner45

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu dün akşam mide ağrısı şikayeti ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çavuşoğlu, yaptığı kısa bir açıklama ile “iyiyim” dedi, ateşi olduğuna yönelik iddiaları yalanladı. Mide sıkışması şikayeti ile hastaneye başvurduğuna dikkat çeken Nazım Çavuşoğlu şuan iyi olduğunu tahlil sonuçlarının da bunu gösterdiğini kaydetti.

Kimsenin kendisini merak etmemesini isteyen Çavuşoğlu bugün istirahat edeceğini yarından itibaren de görevinin başında olacağını vurguladı.

banner37

Kalfaoğlu: Spekülasyonlara herek yok

Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Kalfaoğlu ise Çavuşoğlu’nun hastaneye yatırılması ile ilgili spekülasyonların yapıldığına dikkat çekti.

Bakan Çavuşoğlu’nun dün akşam saatlerinde mide sıkışması şikayeti ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne başvurduğuna ifade eden Kalfaoğlu, kalp krizi veya benzeri bir tehlikesi olmadığını aktardı.Gerekli tetkiklerin yapıldığının altını çizen Mustafa Kalfaoğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun gün içerisinde taburcu edileceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1