banner2
banner34

Çavuşoğlu, öğretmenler günü mesajı yayınladı

Çavuşoğlu, öğretmenler günü mesajı yayınladı
banner45
banner46

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, 24 Kasım nedeniyle yayımladığı mesajda, “Birlik ve beraberliğimizin teminatı, ülkemizin geleceğine yön verecek olan öğretmenlerdir. Öğretmenler, geleceğimizin, umutlarımızın ve ideallerimizin tam ortasında yer alıyor” dedi.
Eğitim Bakanı Çavuşoğlu, “24 Kasım Öğretmenler Günü“ dolayısıyla mesaj yayımladı. 
Mesajında öğretmenliğin dünyanın en kutsal ve en fedakar mesleği olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, “Her türlü şartta fedakarca mesleğini ifa eden, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza kendini adayan ve yetişmesinde büyük rol oynayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.
“ÖĞRETMENLER PANDEMİ DÖNEMİNDE DE BÜYÜK SORUMLULUK ÜSTLENDİ”
Öğretmenlerin, bilimin ve medeniyetin ışığını yaydığını kaydeden Çavuşoğlu, “Biliniz ki ülkemizin ve milletimizin gelişimi için hayati öneme sahipsiniz” dedi.
Nazım Çavuşoğlu, eğitmeyi ve öğretmeyi ideal olarak benimseyen öğretmenlerin, pandemi döneminde de büyük sorumluluk üstlendiğine dikkat çekti. 

banner37
“ÖĞRETMENLER SADECE OKULDA DEĞİL, TOPLUM İÇİNDE DE GÖREVLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRİYOR”
Ülkenin kapandığı ve zor şartların bulunduğu dönemde bile öğretmenlerin gerek ürettikleri gerekse uzaktan eğitimle toplumun geleceğine ışık tuttuğunu, topluma moral verdiğini belirten Çavuşoğlu, öğretmenlerin sadece okulda değil, toplum içinde de görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini vurguladı.
 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN TEMİNATI, ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE YÖN VERECEK OLAN ÖĞRETMENLERDİR”
Çavuşoğlu, “Birlik ve beraberliğimizin teminatı, ülkemizin geleceğine yön verecek olan öğretmenlerdir. Bu nedenledir ki; öğretmenlerimiz gençliğimizin, geleceğimizin, ülkemizin umutlarının ve ideallerinin tam ortasında yer almaktadır” dedi.
Çavuşoğlu, bakanlık olarak geleceği aydınlatan öğretmenlerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.
Nazım Çavuşoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında şunları da kaydetti.
“Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, ülkeye ve topluma hizmet eden tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi iletiyor, saygı ile selamlıyorum. Her türlü şartta fedakarca mesleğini ifa eden tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1