banner2
banner34

Çavuşoğlu, uluslararası tasarım ödüllerine ikinci kez juri üyesi olarak davet edildi

Çavuşoğlu, uluslararası tasarım ödüllerine ikinci kez juri üyesi olarak davet edildi
banner45

banner37
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu, “Grand Prix Du Design” uluslararası tasarım ödüllerine ikinci kez jüri üyesi olarak davet edildi. Bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan Grand Prix Du Design, yapılaşmış çevre ve yaşam kalitesine katkı koyan mimarlık, iç mimarlık, yapı, emlak, endüstri ürünleri ve ürün tasarımı, görsel iletişim ve marka tasarımı, sanat, fotoğraf, kentsel tasarım, peyzaj mimarisi gibi tasarım alanlarında 2006 yılından beri ödüller veriyor. Tasarımda mükemmelliğin takdir ve teşvik edilmesini artıran ödüller, kazananlarına da uluslararası tanınırlık ve görünürlük olanağı veriyor.

Dünyanın Önde Gelen Profesyonelleri Jüri Üyeliğine Davet Ediliyor

2020 yılından itibaren de uluslararası boyuta taşınan, merkezi Kanada’nın Quebec eyaletine bağlı Montreal kentinde bulunan ve her yıl düzenlenen yarışmaya dünyanın önde gelen tasarım akademisyenleri ile tasarım ve medya profesyonelleri uluslararası jüri üyesi olarak davet ediliyor. Yarışmaya sunulan proje ve ürünleri değerlendirmek üzere bilgi birikimi, deneyim ve uzmanlıklarını bu özelde kullanacak olan davetli jüri üyeleri, ayrıca tasarım alanında söz sahibi bir dergi olan INTERIEURS’de (Special edition 2022), web ve medya platformlarında bağlı bulundukları kurumları ile birlikte önemli bir görünürlük de elde ediyor. İlk kez 2020 yılındaki yarışma için jüri üyeliği daveti alan Prof. Dr. Senih Çavuşoğlu, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan 15. Grand Prix Du Design yarışmasında ikinci kez jüri üyesi olarak görev yapacak.

Çevrim içi olarak yapılacak olan değerlendirmenin ardından, dünyadan sadece 50 kişiden oluşan jüri üyeleri, Montreal’de düzenlenecek olan ve ödüllerin dağıtılacağı gala töreninde de yer almak üzere davet edildiler. Grands Prix Du Design uluslararası tasarım ödülleriyle ilgili detaylı bilgiye https://int.design/en/contests/grands-prix-du-design/the-award-2/ linkinden erişilebiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1